El tinent d’alcalde delegat de Relacions Europees i Internacionals visita les institucions europees

Del 5 al 7 d’abril el tinent d’alcalde delegat de Relacions Europees i Internacionals, Amadeu Aguado, ha estat a Brussel·les per assistir a un seguit de reunions amb responsables de diferents organismes europeus per abordar temes de gran interès per a les administracions locals i intercanviar informació amb responsables polítics d’alt nivell sobre temes d’actualitat que afecten les ciutats

El tinent d’alcalde s’ha reunit amb el Sr. Jiří Buriánek, secretari general del Comitè de les Regions, i el Sr. Amadeu Altafaj, representant permanent de la Generalitat de Catalunya davant de la Unió Europa. També ha mantingut una reunió amb Frédéric Vallier, secretari general del Consell de Municipis i Regions d’Europa, organisme amb el que l’Ajuntament treballa des de fa temps com a representació de les ciutats davant de les institucions europees, així com amb responsables de la xarxa europea EUROCITIES, organisme fundat el 1986 i que engloba les principals ciutats europees, entre elles Terrassa i els membres del seu Sistema Urbà.

També s’ha reunit amb Nicola Robinson, responsable de la Unitat de Diversitat Cultural i Innovació de la Direcció General d’Educació i Cultura de la Comissió Europea. Durant la trobada, s’ha parlat de les polítiques culturals com a element cabdal de cara al desenvolupament de les ciutats i del paper de la cultura com a eix transversal d’aquest desenvolupament.

La visita ha inclòs una trobada amb diferents eurodiputats espanyols, escollits en les darreres eleccions al Parlament Europeu, com Carolina Punset, Javier López, Ernest Maragall, o Santiago Fisas, entre d’altres.

CE4

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *