Aquest cicle de cinema europeu és una iniciativa del Servei de Relacions Europees i Internacionals i de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, que s’emmarca en els actes que Terrassa organitza al voltant del Dia d’Europa.

Des del 2007, el Parlament Europeu atorga cada any el Premi LUX de cinema a pel·lícules que, a través de les seves històries, contribueixen al debat públic europeu, tractant assumptes com la solidaritat, la crisi econòmica, la immigració, la justícia, les llibertats públiques o els drets fonamentals. En la sessió plenària de novembre, a Estrasburg, el president de l’Eurocambra anuncia el nom de la guanyadora i atorga el premi LUX en una sessió solemne.

Programa: flyer_cinemalux_2016_v3_IMP.compressed

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *