El dimarts 26 d’abril va tenir lloc una sessió informativa sobre el Pla Juncker al Vapor Universitari de Terrassa. El regidor delegat de Relacions Europees i Internacionals, Amadeu Aguado, va presentar el ponent, Ferran Tarradellas, director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, que va explicar en què consisteix el Pla d’inversió per a Europa (Pla Juncker). La sessió informativa va ser organitzada pel Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa i la Comissió Europea amb motiu dels actes de celebració del Dia d’Europa a Terrassa. El Pla d’Inversions o “Pla Juncker” té l’objectiu de rellançar la inversió a Europa per promoure el creixement i incrementar l’ocupació. Segons les previsions de la Comissió Europea, aquest paquet de mesures podria fer créixer el PIB de la UE de 330.000 a 410.000 milions d’euros en els propers anys i crear fins a 1,3 milions de llocs de treball.

juncker_1

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *