La Comissió Europea llança la primera campanya “Europe in My Region” per animar els ciutadans a descobrir i conèixer millor els projectes finançats per la UE. Aquesta campanya l’organitza la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió i es durà a terme del 29 d’abril a l’11 de juny arreu de vint-i-tres Estats membres on es preveuen més de 1.200 actes.

Es realitzaran un total de quatre iniciatives diferents: jornades de portes obertes sobre projectes, recerca del tresor, concurs de fotografia i una campanya de blocs.  Serà necessària la participació proactiva dels ciutadans, fent difusió i intercanviant experiències a través de les xarxes socials. Durant el mes de maig, els beneficiaris dels fons de la UE presentaran llurs projectes conjuntament amb l’activitat de cerca d’un tresor ocult i, per altra banda, entre el 2 de maig i el 28 d’agost es realitzarà la cinquena edició del concurs de fotografia de Facebook.

En darrera instància, els blogaires que publiquin articles sobre projectes locals seran convidats a participar a Brussel·les en el marc del programa “European Week of Regions & Cities” (10-13 octubre de 2016). Trobareu més informació en el següent enllaç:

http://ec.europa.eu/regional_policy/es/policy/communication/inform-network/map/

Imatge Europe in My Region


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *