La ciutat de Terrassa s’adhereix un any més a la commemoració del Dia Internacional dels Museus, el qual se celebra el 18 de maig, amb diferents jornades obertes a tota la ciutadania i diverses activitats per divulgar el patrimoni museístic de la ciutat.
A més de les jornades de portes obertes, el Museu de Terrassa mostrarà una de les peces del seu fons, dedicada, en aquest cas, al futbolista professional egarenc Josep Parra i Martínez. Aquest va jugar a Primera Divisió entre els anys 40 i 50, arribant a ser convocat per la Selecció Absoluta i escollit entre els onze millors futbolistes del Mundial de Brasil de 1950.
El Dia Internacional dels Museus és una iniciativa del Consell Internacional dels Museus (ICOM) i se celebra mundialment des de 1977. Cada any hi participen desenes de milers de museus, d’aproximadament, 150 països. El lema d’aquest any és “Museus i paisatges culturals”.

Per a més informació sobre les jornades i les activitats, cliqueu el següent enllaç:

http://www.terrassa.cat/dia_museus

seu egara_editada


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *