Les xarxes municipals de governs locals, la societat civil i els experts urbans llancen la campanya #Listen2Cities per tal de sol·licitar a la comunitat internacional que s’escoltin les ciutats i els territoris a l’hora de definir la Nova Agenda Urbana que s’adoptarà en el marc d’Hàbitat III.

Els governs locals i regionals es situen en primera línia amb relació a la gestió dels desafiaments diaris del desenvolupament urbà i territorial. S’ha treballat conjuntament a través de xarxes regionals, globals i temàtiques per tal de compartir experiències i elaborar recomanacions conjuntes en el si del procés Hàbitat III.

Els governs nacionals adoptaran la Nova Agenda Urbana en el marc d’Hàbitat III, no obstant això, la implementació la realitzaran els governs locals i regionals. Es convida a qualsevol que comparteixi alguna preocupació per les ciutats i que vulgui incloure una perspectiva en la Nova Agenda Urbana, a unir-se a la campanya a partir dels hashtags #Listen2Cities i #Habitat3 dins la xarxa social Twitter.

Feu ús del següent enllaç per a més informació: http://www.uclg.org/es/media/noticias/gobiernos-locales-piden-a-Naciones-Unidas-que-escuchen-a-las-ciudades-en-Habitat-III

Hàbitat III


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *