Del 30 de maig a l’1 de juny van tenir lloc tres sessions per analitzar la situació de les polítiques culturals locals des de diverses perspectives. Han estat unes sessions d’autoavaluació per tal d’identificar fortaleses i debilitats en diversos àmbits de les polítiques culturals, comparar-les amb la mitjana de les observacions realitzades en altres ciutats i formular recomanacions i propostes per la implementació de noves polítiques i mesures.

L’Ajuntament va convocar prop de quaranta agents culturals al Teatre Principal perquè participessin en aquests tallers durant 3 tardes. L’obertura va ser el dilluns 30 de maig a les 16h a càrrec del regidor de Cultura, Jordi Flores, i del coordinador de la Comissió de Cultura de de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), Jordi Pascual. Les sessions van ser moderades per Jordi Baltà, expert en polítiques culturals i col·laborador de la Comissió de Cultura de CGLU.

El programa consta de cinc fases i amb aquests tallers s’ha culminat la primera d’elles. El següent pas és la valoració i conclusions dels tallers i establir el programa de treball de la següent fase del projecte.

Més informació: http://www.agenda21culture.net/index.php/ca/newa21c-cat/pilot-cities-cat

Ciutats Pilot 2_opt

 

 

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *