La Comissió Europea injecta 6.700 milions d’euros en infraestructures de transport per promoure el creixement i l’ocupació

La Comissió Europea està fermament compromesa amb la màxima prioritat de crear ocupació i impulsar el creixement a la Unió Europea, amb la presentació d’una llista de 195 projectes de transport que rebran 6.700 milions d’euros de finançament en el marc de l’Instrument Connectar Europa. S’espera que aquesta inversió desbloquegi un co-finançament addicional públic i privat per a una quantitat combinada de 9.600 milions d’euros. Els projectes seleccionats contribuiran a la digitalització i la descarbonització del transport, d’acord amb l’agenda política més àmplia de la Comissió Europea. Els Estats membres elegibles per al Fons de Cohesió van rebre gairebé el 85% dels fons, que ajudarà a la reducció de les disparitats d’infraestructures en tota la UE.

Més informació: http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-2198_ca.htm

logo_en

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *