La Comissió Europea ha pres nota del resultat del referèndum al Regne Unit. Ara que el Regne Unit ha votat a favor de la sortida de la Unió Europea, què passarà després? Els procediments sota l’article 50 del Tractat de la Unió Europea s’hauran de tirar endavant. Els termes de l’assentament del Regne Unit acordats al Consell Europeu de 18-19 de febrer de 2016 han deixat d’existir. Durant les negociacions sota l’article 50, els tractats de la Unió Europea i la llei es continuaran aplicant al Regne Unit. Si no es produeix cap acord en els propers 2 anys en relació amb la sortida del Regne Unit activant l’article 50, el país deixarà la UE sense cap nou acord en marxa.

Més informació: http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-16-2328_en.htm

Big Ben


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *