El dia 15 d’octubre el Servei de Relacions Europees i Internacionals va presentar tres projectes europeus en els quals ha participat l’Ajuntament de Terrassa en l’actual període pressupostari europeu  ( “Cascade”, “La Tela di Aracne” i “E-Teams”), en el marc dela cinquena edició d’una curs sobre la Unió Europea organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya, amb el títol “Governs locals actius a la UE: de la teoria a la pràctica”.

El curs, destinat a personal i treballadors de l’administració pública i persones interessades d’entitats i organitzacions de l’àmbit local, tenia l’objectiu de proporcionar una informació i formació, que de forma entenedora i útil expliqués de com passar de la teoria a la pràctica i ser actius en aquest nou període pressupostari europeu 2014-2020.

_______________________________________________________________________________________

La Unió Europea ha adoptat l’estratègia socio econòmica “Europa 2020” per l’actual dècada, amb l’objectiu tant de sortir de la crisi com de fomentar el creixement integrador, intel•ligent i sostenible.

En l’actual context de crisi, ens trobem davant la finalització del període 2007-2013 i el nou període pressupostari europeu 2014-2020, que cal conèixer amb profunditat per participar en els nous programes europeus, i per això també caldrà tenir nocions bàsiques per tal d’accedir a les noves convocatòries i preparar i gestionar projectes amb certes garanties.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *