Lluïs Muncunill, el gran arquitecte de referència a la història de Terrassa, va expressar la idea que “a la figura humana no existeix la línia recta, ni la superfície plana, ni tan sols l’arc en rodó, sinó suaus corbes en harmonia amb les funcions que ha de viure cada òrgan. Les línies rectes i els angles són durs i àrids, mentre que les corbes suaus representen la flexibilitat i la dolçor, en resum: la vida”. Partint d’aquesta metàfora de Muncunill, l’Ajuntament de Terrassa vol fer arribar la innovació a tots els àmbits de la societat (ja sigui en l’empresa com en la salut, l’àmbit social o la cultura), i és per això que va decidir crear els Premis Muncunill a la Innovació. El proper dia 9 de febrer de 2017, a les sis de la tarda, el Teatre Principal de Terrassa acollirà el certamen de lliurament de la primera edició dels Premis Muncunill a la Innovació, una iniciativa de l’Ajuntament amb l’objectiu d’apropar la innovació a la ciutadania, així com reconèixer la labor d’aquelles persones, entitats o empreses que han apostat per la innovació com a model integral i perquè aquesta innovació sigui aplicable a la nostra vida quotidiana.

El premi compta amb dues categories diferents. Una, al Millor Innovador/a de l’any d’àmbit local. I l’altra, al Millor Innovador/a en el sector empresa a l’empresa o associació de tot l’Estat espanyol.

L’acte del dijous 9 de febrer comptarà amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, així com altres representants dels governs català i espanyol. El fisioterapeuta Xevi Verdaguer, especialista en medicina integrativa, oferirà una conferència sobre salut emocional, mentre a la Sala Muncunill també es podrà visitar una exposició de la dissenyadora Anna Taratiel, creadora del guardó dels Premis Muncunill. L’entrada és lliure, però les places són limitades, pel que cal una inscripció prèvia al correu electrònic premismuncunill@terrassa.cat.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *