El Cap de l’Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa, en qualitat de convidat i integrant la representació d’experts i tècnics de les autoritats territorials, participà a la conferència de tancament del programa CaDEC-ESPON (2010-2013), celebrada a la seu de la Universitat París VII-Diderot, a la capital francesa, el proppassat dijous 17 d’octubre.

________________________________________________________________________________________

El projecte CaDEC (Capitalisation and Dissemination of ESPON Concepts, de la xarxa ESPON, Xarxa Europea d’Observació del Desenvolupament Territoriali la Cohesió) té com a finalitat clarificar i, posteriorment, difondre el significat dels conceptes principals que s’usen en la planificació econòmica i física als efectes d’utilització homogènia a Europa, tals com cohesió territorial, competitivitat regional, avaluació de l’impacte territorial, policentrisme, sostenibilitat, governança territorial, cooperació territorial i desenvolupament rural-urbà.

+ Info: article “Competitivitat, cohesió, governança territorial… Revisant l’ús de conceptes essencials en la planificació estratègica”:

________________________________________________________________________________________


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

One Trackback

  1. By [Ajuntament] Terrassa participa a la confer&egr... on 28 d'octubre de 2013 at 11:57

    […] El Cap de l’Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa, en qualitat de convidat i integrant la representació d’experts i tècnics de les autoritats territorials, participà a la conferència de tancament del programa CaDEC-ESPON (2010-2013), celebrada a la seu de la Universitat París VII-Diderot, a la capital francesa, el proppassat dijous 17 d’octubre. …  […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *