Fotografia de Carlos Sánchez

Quatre amics mirant les estrelles una nit d’estiu a l’illa de Hvar, a Croàcia. Aquesta és la foto que s’ha endut el primer premi del Concurs #Friends4Europe que es va llançar el passat mes d’abril. La foto ha destacat entre les més de 500 que s’han presentat en el concurs i que il·lustren el lema de la UE “Units en la diversitat”.
Coincidint amb el 30è aniversari del programa Erasmus de la Unió Europea, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona va demanar als joves que enviessin una foto seva amb amics d’arreu. Més de 500 joves van respondre a la crida amb imatges que són el reflex d’una generació, la generació Erasmus que viu i es mou per una Europa sense fronteres i que té amics que parlen diferents llengües.

Fotografia de Laura a Dinamarca

En Carlos Sánchez, @Caroluuuus a Instagram, és el guanyador del primer premi i s’endu un billet d’interrail per a dues persones. La seva foto està feta a Croàcia, a l’illa de Hvar, i s’hi poden veure quatre amics d’esquena mirant les estrelles en una clara nit d’agost. Els dos finalistes han estat la Laura (@laura.cab) amb una foto feta a Dinamarca i en Jacobo Durán (@jacobodurandt), amb una foto a Kotor d’un viatge amb amics que va començar a Àustria, va passar per Eslovènia, Croàcia, Bòsnia i va acabar a Montenegro. Els dos finalistes rebran una càmera instantània Instax.

Fotografia de Jacobo Durán

En l’elecció de les fotos guanyadores hi ha participat l’equip de premsa de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, els responsables de marketing i xarxes socials d’Interrail i el youtuber Julen Hernandez.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *