Finançar projectes de prevenció i lluita contra l’antisemitisme, contra l’odi i la islamofòbia, contra la xenofòbia i l’odi als immigrants, i projectes que combatin altres formes d’intolerància. En el marc del programa de Drets, Igualtats i Ciutadania, la Comissió Europea (CE) obre, a partir del 31 de maig, aquesta convocatòria que pretén donar cobertura financera a aquests projectes. 

La convocatòria està oberta a autoritats publiques i privades. Algunes de les activitats que es podran finançar són: aprenentatge mutu i intercanvi de bones pràctiques entre Estats membres; suport a les víctimes; activitats de capacitació, formació, conscienciació i difusió, i activitats per crear major comprensió entre comunitats. El termini comença demà, 30 de maig, i estarà obert fins el 7 de novembre d’aquest 2017.

Enllaç de la convocatòria: Lluita contra el racisme i la xenofòbia


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *