La Comissió Europea prepara WiFi4EU, un programa que vol fomentar la connectivitat wifi als espais públics de tota Europa.

La Comissió Europea vol promoure la connectivitat wifi per als ciutadans i transeünts en espais públics com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa a través de WiFi4EU.

La iniciativa Wifi4EU consisteix en un conjunt d’ajuts de finançament per valor de 120 milions d’euros, destinats a ajuntaments d’arreu d’Europa durant el període 2017-2019 per finançar el cost de la inversió d’establiment d’equips i antenes de Wi-Fi. Es preveu una única convocatòria pilot aquest any 2017, i dos convocatòries anuals al 2018 i 2019.

Més informació: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/wifi4eu-wifi-gratis-para-los-europeos

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *