El dimarts 27 de juny va tenir lloc la primera sessió del XII Curs d’Estiu sobre la UE. L’obertura de l’acte i presentació de la ponent va ser a càrrec de la regidora de Relacions Europees i Internacionals, Rosa Ribera. La ponent va ser Conxita Font, responsable de fons europeus de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la UE de la Generalitat de Catalunya, va explicar quines eines ofereix la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria d’Afers Exteriors, per fomentar la participació catalana en projectes europeus.

La propera sessió tindrà lloc dimarts 4 de juliol amb una ponència titulada “Turquia: Un soci o un maldecap?” a càrrec d’Eduard Soler, Investigador sènior del CIDOB (Barcelona Centre for INternational Affairs) i membre del projecte FEUTURE.

Més informació: https://goo.gl/qzcQS6

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *