El Consell Català del Moviment Europeu (CCME), conjuntament amb la Diputació de Barcelona i el punt d’informació EuropeDirect Barcelona, convoca el concurs de vídeos ‘Parla’ns d’Europa’, que distingeix els millors vídeos breus que tractin sobre una experiència o anècdota relativa al què significa tenir i exercir la ciutadania europea.

El concurs, obert a la participació de ciutadans europeus majors de 18 anys, pretén difondre de forma clara, concisa, concreta i també didàctica i divertida què vol dir ser ciutadà europeu a través d’alguna experiència pròpia en relació al fet de viure, treballar, estudiar, participar i viatjar a la Unió Europea.

Els vídeos, que podran presentar-se en català, castellà o anglès, hauran de tenir una durada màxima de 30 segons i estar enregistrats a través de càmeres de vídeo via mòbil, ordinador o càmeres tradicionals.

S’atorgaran tres premis: un primer de 500 €, un segon de 300 € i un tercer de 200 €. La data límit de presentació de candidatures és el proper 30 de setembre.

Bases del concurs: https://gallery.mailchimp.com/5dcec7d25ae140e6dac14dbaa/files/00bc3f5d-15be-44f6-94cd-3028a1ee550f/D_Bases_Concurs_V%C3%ADdeos_2017.pdf

Per participar-hi: http://www.ccmeur.cat/adhesio-al-concurs-de-videos/

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *