La Presidència d’Estònia al Consell de la Unió Europea es va iniciar el dia 1 de juliol i durarà tot el segon semestre del 2017. La presidència estoniana pren el relleu a la de Malta i es fixa com a objectius: aconseguir una economia europea oberta i innovadora amb un creixement basat en el coneixement i la competitivitat; una Europa protegida i segura; una Europa digital i la lliure circulació de dades, que aprofiti els canvis constants en tecnologia i apropar-los als ciutadans, negocis i governs; una Europa inclusiva i sostenible que dóni suport a la igualtat d’oportunitats per a l’educació superior, l’ocupació, i l’accés als serveis per a desenvolupar aquestes capacitats.

Més informació: https://www.eesistumine.ee/en


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *