En el marc del programa COSME, la Comissió Europea publica una convocatòria de propostes per a la creació de xarxes europees d’innovació en l’àmbit del turisme i la moda, oberta a la participació de les entitats locals.

El seu objectiu principal és donar suport a la creació, el desenvolupament empresarial i l’ampliació de les empreses en els sectors de la moda i el turisme a través d’incubadores que integren les habilitats creatives, artístiques i de disseny de les CCI (Indústries Culturals i Creatives) amb tecnologia i ciència.

La dotació pressupostària és de 2,6M€ i el percentatge màxim de cofinançament del 75%. La data límit per a la presentació de candidatures és el proper 19 d’octubre.

Més informació: https://ec.europa.eu/easme/en/cos-einet-2017-3-04-european-incubation-networks-creativity-driven-innovation

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *