Es tracta d’una convocatòria que dóna suport estructural a grups de reflexió europeu i a les organitzacions de la societat civil a escala europea. Se seleccionaran organitzacions amb una projecció europea que,mitjançant les seves activitats permanents, habituals i periòdiques, contribueixin de forma tangible als objectius del programa «Europa amb els ciutadans».

Els objectius específics del programa són:

– Conscienciar sobre la memòria, la història i els valors comuns, així com al propòsit de la Unió, que consisteix a promoure la pau, els seus valors i el benestar dels seus pobles mitjançant el foment del debat, la reflexió i el desenvolupament de xarxes.

– Encoratjar la participació democràtica i cívica dels ciutadans en l’àmbit de la Unió, fomentant la comprensió d’aquests sobre el procés de formulació de les polítiques europees, i promovent oportunitats d’implicació social i intercultural així com de voluntariat a escala de la Unió.

El pressupost total disponible per a aquesta convocatòria és de 6,8M€ i la data límit per a la presentació de candidatures és el proper 18 d’octubre.

Més informació: https://eacea.ec.europa.eu/europe-for-citizens/news/call-for-proposals-n%C2%B0-eacea-332017-operating-grants-structural-support-for-european-think-tanks-and_en


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *