La Comissió Europea ha obert una convocatòria, a través del programa Horitzó 2020, per premiar a les més destacades empresàries innovadores de la Unió Europea. Aquest concurs recompensa anualment a quatre dones emprenedores que hagin combinat amb èxit l’excel·lència en el terreny científic amb la innovació empresarial, tres d’elles a la categoria general i una d’elles en la categoria de jove innovadora.

Pots inscriure i optar al guardó si ets una dona de la UE o de països associats a Horitzó 2020, has fundat o cofundat una empresa innovadora, i has rebut finançament previ, tu o la teva empresa, pública o privada, per a investigació i innovació.

El termini per enviar la sol·licitud  està obert des del 5 de setembre fins al 15 de novembre de 2017. Els noms de les guanyadores seran anunciats el 8 de març de 2018, Dia Internacional de la Dona.

Més informació: http://ec.europa.eu/research/prizes/women-innovators/index.cfm?pg=home

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *