Les convocatòries europees no s’aturen. Pensant ja en el darrer trimestre de l’any i en els primers mesos del 2018, us proposem un llistat de programes europeus que potser us poden interessar. Fins al desembre, podem trobar, per exemple, convocatòries dels programes Erasmus, COSME, Derechos, Igualdad y Ciudadanía i fins i tot Interreg (SUDOE i POCTEP). I ja de cara al 2018, l’oferta és prou atractiva, amb convocatòries vinculades a URBACT, Europa Creativa i Europa amb els Ciutadans.

En aquest document Convos Fons Europeus 17-18 trobareu un breu resum de cadascuna d’elles, amb dates de termini, característiques bàsiques, nom de la convocatòria i a quines entitats s’adreça.

Us destaquem dues convocatòries que tenen la seva data límit durant el mes d’octubre:

COSME: XARXA D’INCUBADORES EUROPEES PER A LA INNOVACIÓ BASADA EN LA CREATIVITAT. L’objectiu principal és donar suport a la creació i desenvolupament d’empreses dels sectors de la moda i el turisme a través d’incubadores que integren les competències creatives, artístiques i de disseny de les Indústries Culturals i Creatives amb tecnologia, ciència i altres experiències rellevants. La idea més específica és facilitar la col·laboració intersectorial entre incubadores, acceleradores i laboratoris, a més de donar suport a empreses petites i innovadores durant un temps. El termini per presentar propostes és el 19 d’octubre i requereix quatre entitats de, com a mínim, tres estats membres de la Unió EUropea.

INTERREG SUDOE: Encara no hi ha data, però la previsió és que la tercera convocatòria (de les cinc previstes entre 2014 i 2020) de propostes de l’any s’obri durant aquest trimestre final. Els objectius principals són donar suport a projectes en l’espai de col·laboració SUDOE (Espanya, França, Portugal, Andorra, Regne Unit), fomentar la competitivitat i internacionalització de les empreses i millorar l’eficiència energètica.

Web oficial Interreg SUDOE


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *