La localitat britànica de Bradford va ser la primera ciutat designada com a Ciutat Creativa de la Unesco en la categoria de Cinema. Ara, amb la recent designació de Terrassa, el director de Bradford Unesco City of Film, David Wilson, ha enviat una felicitació a la nostra ciutat, tot recordant que és la primera de l’Estat espanyol en rebre aquesta consideració i que cal promoure un treball conjunt amb la resta de ciutats “per promoure la cultura del cinema i l’intercanvi de bones pràctiques”. Arreu del món són 9 les ciutats que formen part d’aquesta categoria: Bradford, Busan (Corea del Sud), Roma (Itàlia), Galway (Irlanda), Sofia (Bulgària), Bitola (Macedònia), Sidney (Austràlia), Santos (Brasil) i Terrassa.

Vídeo de felicitació de Bradford

Bradford City of Film (web oficial)

David Wilson

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *