L’Ajuntament de Terrassa ha estat escollit per desenvolupar un projecte  europeu anomenat “Perspectiva interseccional per a les polítiques públiques locals d’igualtat i no discriminació”.
El projecte proposa generar un procés de recerca, formació i sensibilització en l’administració pública local i en la societat civil de Terrassa que permeti aplicar la perspectiva interseccional en les actuacions municipals i establir eines que facilitin transferir l’experiència i els resultats aconseguits en altres contextos europeus.
La iniciativa, presentada per l’Ajuntament de Terrassa a la convocatòria REC (Rights, Equality and Citizenship) de la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea, ha estat treballada conjuntament per l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les Persones i el Servei Relacions Europees i Internacionals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *