La iniciativa Wifi4EU té per objectiu que ens locals ofereixin connectivitat Wi-Fi gratuïta i d’alta qualitat per als ciutadans i visitants en espais públics com ara parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa.

La primera convocatòria, en la qual hi podran participar ens locals d’arreu d’Europa, es publicarà el mes de febrer de 2018. La Comissió Europea (CE) hi destinarà ajuts per un import de 120M € durant el període 2017-2019. El finançament s’atorgarà per ordre d’arribada de les sol·licituds.

Més informació: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/wifi4eu-wifi-gratis-para-los-europeos


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *