Com a part del Pla d’Inversions Externes de la UE (EIP), que té previst mobilitzar 44.000 M€ d’inversió sostenible per a l’Àfrica i els països veïns de la UE, la Comissió Europea va anunciar a la cimera “One Planet”, celebrada el passat desembre a París, inversions rellevants per al clima en tres àrees específiques, tot esperant que es generin inversions de 9.000 M€ fins al 2020 en les àrees següents:
1.Ciutats sostenibles, amb la mobilització d’inversions en els sectors de les infraestructures municipals d’urbanisme sostenible, mobilitat sostenible i intel·ligent, gestió de residus, energies renovables i eficiència energètica, etc.
2.Energia sostenible i connectivitat
3.Agricultura sostenible, empresaris rurals i agroindústria

Més informació: https://ec.europa.eu/clima/news/eu-external-investment-plan-climate-smart-investments-worth-eur-9bn-unveiled-one-planet-summit_es


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *