Terrassa, representada pel Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat, ha participat els dies 22 i 23 de gener a la quarta edició del Retir anual de la xarxa CGLU – Ciutats i Governs Locals Units.

El retir és una oportunitat per aprofitar el potencial de la xarxa i continuar el treball basat en la col·laboració i intercanvi de coneixements, així com per augmentar la visibilitat i l’impacte a tots els nivells.

Sota el lema “Cocreant igualtat, pau i sostenibilitat” la setmana es va iniciar amb una introducció a l’Estratègia de CGLU i al Pla de Treball de cara al 2018 i amb una sessió especial enfocada a una Estratègia de gènere de CGLU. El programa va incloure una sessió sobre la Global Taskforce i la necessitat de seguir enfortint el seu paper en el procés de localització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *