Terrassa, representada pel Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat, ha participat els dies 22 i 23 de gener a la quarta edició del Retir anual de la xarxa CGLU – Ciutats i Governs Locals Units.

El retir és una oportunitat per aprofitar el potencial de la xarxa i continuar el treball basat en la col·laboració i intercanvi de coneixements, així com per augmentar la visibilitat i l’impacte a tots els nivells.

Sota el lema “Cocreant igualtat, pau i sostenibilitat” la setmana es va iniciar amb una introducció a l’Estratègia de CGLU i al Pla de Treball de cara al 2018 i amb una sessió especial enfocada a una Estratègia de gènere de CGLU. El programa va incloure una sessió sobre la Global Taskforce i la necessitat de seguir enfortint el seu paper en el procés de localització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *