El Servei de Relacions Europees i Internacionals i Projecció de la Ciutat va participar el dia 15 de gener a la primera trobada del Grup d’Estratègia Internacional, creat per la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.

El Grup d’Estratègia Internacional té per objectiu endegar un procés continu d’aprenentatge compartit en matèria d’acció internacional entre la Diputació de Barcelona i els ens locals que estan impulsant la seva acció internacional des d’una aproximació estratègica pel territori.

La sessió va prestar especial atenció a conèixer els àmbits d’interès dels membres del grup de treball i a identificar els reptes amb què es troben a l’hora d’impulsar l’acció internacional del seu territori.

Com a resultat d’aquest primer intercanvi, s’ha definit un calendari de treball pel 2018 amb actuacions concretes sota quatre línies de treball prioritàries per als participants: elaboració i implementació dels plans locals d’internacionalització; seguiment i posicionament davant l’activitat europea; implicació i incidència en les agendes globals; i capitalització i transferència de coneixement.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *