Terrassa assisteix a una reunió del Grup de Treball de Política de Cohesió de la xarxa EUROCITIES

El Servei de Relacions Europees i Internacionals de Terrassa va assistir en representació del Sistema Urbà, a una reunió del Grup de Treball de Política de Cohesió de la xarxa EUROCITIES.

La reunió va tenir lloc el 24 de gener a Brussel·les i com a tema principal es va parlar de la política de cohesió post-2020 i quin paper ha de tenir EUROCITIES per promoure la participació dels ens locals perquè tinguin més capacitat d’incidir en aquest debat.

També es va presentar un estudi sobre cohesió social, econòmica i territorial i un altre sobre estratègies urbanes i integrades per part de dos representants de la Direcció General de Política Regional de la Comissió Europea.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *