El Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa va assistir el dia 31 de gener a la constitució de l’Agenda Urbana de Catalunya, en representació d’EUROCITIES.

L’any passat la xarxa EUROCITIES va nomenar Terrassa ciutat catalana membre de la xarxa perquè estigués en representació de tots els treballs corresponents a l’Agenda Urbana de Catalunya, ja que han d’anar lligats a l’Agenda Urbana Europea.

En aquesta sessió de constitució de l’Agenda Urbana Catalana, es va posar sobre la taula l’estratègia basada en un programa urbà transversal i participatiu amb tots els agents del territori amb accions específiques avaluades mitjançant un sistema d’indicadors. Aquesta estratègia s’alinea amb les prioritats de l’Agenda Urbana Global (ONU-Hàbitat III) i també l’Agenda Urbana Europea (després del Pacte d’Amsterdam).

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *