¿T’agrada el cinema europeu? ¡Posa a prova els teus coneixements i participa al concurs! Es sortegen deu viatges al Festival de Cinema de Cannes el maig del 2018, amb transport i allotjament inclosos. És la teva oportunitat per conèixer de prop els professionals del cinema i el sector audiovisual europeu.

Data límit: 18 de març de 2018. Per cada resposta correcta, guanyes un punt. Si segueixes a @MEDIAprogEU a Twitter i/o a CreativeEuropeEU a Facebook, guanyes un altre punt (un com a màxim), i no t’oblidis d’esmentar els teus comptes a les xarxes socials en el formulari de contacte.

El concurs el guanyaran els deu participants que obtinguin la puntuació més alta. En cas d’empat, recorrerem a pregunta eliminatòria per desempatar. Pots participar fins a tres vegades, però només pots guanyar un cop. El viatge a Cannes és del 14 al 16 de maig de 2018: reserva aquestes dates. Els guanyadors s’anunciaran a principis d’abril de 2018.

Més informació: https://wealllovestories.eu/es/filmcontest_es

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *