Smart City Expo World Congress va celebrar la seva tercera edició sota el lema “Change the World” (Canviar el Món). Aquest punt de trobada mundial per ciutats, responsables polítics, administració pública, experts, professionals de diferents camps i empreses va tenir lloc durant els dies 19, 20 i 21 de novembre a Fira Gran Via de Barcelona.

L’esdeveniment va comptar amb una zona expositora, on entitats públiques i privades van mostrar al públic els últims desenvolupaments per a les Ciutats Intel·ligents, i una àrea de congrés on al voltant de 300 ponents van exposar conferències plenàries o paral·leles sobre projectes Smart City, debat sobre l’estat actual, etc.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *