Del 27 al 29 de novembre va tenir lloc l’Assemblea Anual d’EUROCITIES amb la participació del Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa en nom del Sistema Urbà.

L’Assemblea General d’EUROCITIES consisteix en un acte anual de la xarxa en el qual es reuneixen les màximes autoritats de les ciutats membres, representants de la Unió Europea i altres organitzacions dels sectors públic i privat d’Europa.

Amb el tema central de la ciutadania intel·ligent es va debatre sobre les polítiques públiques dels ens locals, basades en la participació ciudadana. El comissari europeu de Política Regional, Johannes Hahn va intervenir amb una presentació sobre l’agenda urbana a la sessió plenària i es va reunir amb els representants polítics que hi van assistir. Tanmateix, van tenir lloc les votacions dels membres del Consell Executiu i dels diversos Fòrums de la xarxa.


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *