Homenatge a Lluís Maria de Puig, a Barcelona

El dijous 12 de desembre al Palau Macaya de Barcelona va tenir lloc un acte d’homenatge en record a Lluís Maria de Puig, organitzat pel Consell Català del Moviment Europeu i la Fundació Ernest Lluch.  L’acte va congregar a familiars, companys i amics de Lluís Maria de Puig, qui ens va deixar just fa un any.

Lluís Maria de Puig va néixer a Bàscara l’any 1945. Després d’estudiar Història Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona, va ser membre de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa pel Grup Socialista i va aconseguir convertir-se en el President de l’Assemblea de la Unió Europea occidental. Després de ser diputat a la província de Girona durant anys, va convertir-se en vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, entre molts d’altres càrrecs destacats. A més de la seva carrera dins de l’àmbit polític, Lluís Maria de Puig no va deixar mai la seva passió, la història. El professor va dur a terme multitud d’estudis acadèmics i va publicar 18 llibres d’història.

L’acte va comptar  amb diverses intervencions de personalitats vinculades al món polític, a l’àmbit europeu, a la Fundació i a la seva família.  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *