Un total de 28 treballadors juvenils de fins a 20 països europeus es donen cita a Terrassa des d’aquest diumenge, 15 de juliol, fins divendres que ve, dia 20, per treballar en la qualitat i la capacitat inclusiva dels intercanvis juvenils transnacionals. El seminari es diu Go Ahead!, forma part del programa Erasmusplus i l’acull l’entitat terrassenca La Víbria Intercultural. Durant el seminari es posaran en comú reptes, es generaran nous vincles professionals, es compartiran bones pràctiques i es treballarà per millorar la qualitat dels intercanvis de joves.

La trobada pretén millorar la capacitat inclusiva dels projectes d’intercanvi juvenil. Així, es prioritza que els joves amb menys oportunitats puguin gaudir d’experiències de mobilitat internacional adaptades a les seves necessitats. Gràcies als intercanvis juvenils, joves de 13 a 30 anys poden adquirir noves competències i treballar valors d’interculturalitat i tolerància tot aprenent a apreciar la diversitat cultural del territori. La trobada espera desenvolupar una estratègia amb futurs projectes entre els membres de la xarxa d’entitats.

La Víbria Intercultural és una entitat terrassenca amb 15 anys d’història que promou la mobilitat internacional per a joves des de l’Oficina Jove Casa Baumann de Terrassa i altres punts informatius de Manresa, Igualada, Palau-solità i Plegamans i Barberà del Vallès.

Si voleu més informació: www.vibria.org

Trobada recent de joves a Terrassa / Foto: La Víbria


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *