El dibuix guanyador / FOTO: INS Terrassa

MARÇ DE 2019.- La ciutat sudcoreana de Busan, “germana” de Terrassa com a Ciutat Creativa de la UNESCO en la categoria de Cinema, convida cada any a totes les altres ciutats del món amb aquesta distinció a participar del seu concurs de cartells del Festival Internacional de cinema Kid & Youth (conegut com a BIKYs) i sota el lema I love playing!. La participació estava oberta a dibuixos d’alumnes d’entre 5 i 12 anys. Des de Terrassa City of Film es va fer una crida als centres educatius de la ciutat a participar-hi i l’INS Terrassa va acceptar el repte, tot presentant tres dibuixos d’alumnes de 1er d’ESO. Els responsables del concurs han decidit escollir un dibuix de cadascuna de les 6 ciutats que s’han presentat (Galway, Roma, Qingdao, Yamagata, Terrassa i Lodz). I ha estat la participant terrassenca (Júlia de la Rosa, de l’INS Terrassa), l’escollida com a guanyadora del concurs, tot i que totes les il·lustracions enviades estaran incloses al cartell final, en reconeixement a la participació de cadascuna de les ciutat.

El festival BIKY arriba a la seva 14a edició, que tindrpa lloc a Busan del 9 al 15 de juliol d’aquest 2019. Es tracta del més gran i més antic festival juvenil a Corea del Sud, i té l’objectiu d’oferir un aparador perquè nens i joves puguin comunicar-se a través de pel·lícules. De fet, el festival compta amb una categoria que premia films dirigits per nens i joves, amb l’objectiu de descobrir talents del futur. Altres categories ja són per a adults.

Cartell del 2017


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *