MARÇ DE 2019.- Encara que la sortida del Regne Unit de la UE es faci efectiva de la forma més endreçada possible, implicarà canvis i reptes, incerteses i oportunitats. Així, doncs, davant de possibles nous escenaris que alterin les regles del joc, cal diàleg, entesa i pactes; en definitiva, política per recollir el mandat de les urnes i alinear-se amb la voluntat d’un poble que decideix com s’expressa i com vol viure en el mosaic de la democràcia europea. El 25 de març la Generalitat va convocar una reunió per informar sobre portals i eines que posa a disposició d’empreses i ciutadania per donar a conèixer els efectes del Brexit. El servei de Relacions Internacionals va assistir en nom de l’Ajuntament de Terrassa a una trobada que va presidir el Conseller d’Acció Exterior Alfred Bosch.

El mapa del Brexit modificarà algunes realitats per a la ciutadania i per a les empreses catalanes. Es garantirà el dret de residència al Regne Unit com fins ara per als estrangers comunitaris? Serà tan fàcil anar-hi a estudiar anglès? Com queda l’accés a la sanitat? Per donar-hi resposta i ajudar els catalans d’aquí i els que són allà, sense oblidar els britànics instal·lats a Catalunya, el Govern posa en marxa aquesta web, que aspira a ser una eina útil, comprensible i intuïtiva.

Web de la Generalitat sobre el Brexit

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *