Alguns dels assistents a les trobades / FOTO: Diputació de Barcelona

MAIG DE 2019.- La Diputació de Barcelona va rebre els passats 25 d’abril i 8 de maig dues visites d’estudi de delegacions de Turquia finançades per la Unió Europea i amb l’objectiu de conèixer l’experiència de la corporació en l’àmbit de l’atenció als consumidors i l’impacte per als governs locals de la seva participació en xarxes internacionals. La segona jornada, organitzada per la Direcció de Relacions Internacionals, va comptar amb la participació de l’Ajuntament de Terrassa i la Gerència de serveis d’Espais Naturals, els quals van compartir la seva experiència amb els membres de la delegació de Turquia formada per representants de la Direccció General d’Afers Europeus del Ministeri d’Afers Exteriors i de la Unió de Províncies.

FOTO: El Economista.es

Aquesta visita ha estat fruit de la relació de col·laboració entre l’European Institute of Public Administration (EIPA) i la Diputació de Barcelona. L’objectiu de la visita era conèixer diferents experiències sobre la participació dels governs locals en xarxes europees i internacionals i el seu impacte en el desenvolupament sostenible del territori.

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *