FOTO: Pixabay

MAIG DE 2019.- L’Ajuntament de Terrassa ha estat un dels beneficiats per la segona convocatòria d’ajuts WiFi4EU de la Comissió Europea, que vol afavorir la instal·lació de zones wi- fi en espais públics com ara seus de l’Administració, equipaments culturals, esportius o cívics, parcs, places i altres espais. La comissió ha fet pública la llista amb els 3.400 municipis escollits, cadascun dels quals rebrà 15.000 euros. La convocatòria era oberta a tota la UE, més Islàndia i Noruega, i s’han cursat més de 10.000 sol·licituds. El Consistori decidirà properament les característiques, nombre i ubicació de les noves zones wi-fi que es crearan a la ciutat amb aquests diners.

La iniciativa WiFi4EU forma part de la línia d’actuacions que estan impulsant les institucions europees per impulsar la competitivitat de la Unió i respondre a les creixents necessitats de connectivitat dels europeus.

MÉS INFORMACIÓ


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *