Terrassa, Ciutat Creativa i Cultural d’Europa

La ciutat de Terrassa, Ciutat Creativa de la UNESCO, ha estat seleccionada per formar part del monitor europeu de Ciutats Culturals i Creatives.
El dia 8 d’octubre, la Comissió Europea va publicar la segona edició d’aquest monitor, una eina dissenyada per servir de valor de referència i estimular el potencial creatiu i cultural de les ciutats europees, vital per impulsar el creixement econòmic i la cohesió social. Després de l’èxit de la primera edició de 2017, la versió de 2019 ofereix un panorama actualitzat de la riquesa cultural i creativa d’Europa en una mostra ampliada de 190 ciutats de trenta països, incloses Noruega i Suïssa. El Monitor va ser creat pel Centre Comú d’Investigació, el servei de ciència i coneixement de la Comissió Europea, i va acompanyat d’un instrument en línia modernitzat que permet a les ciutats afegir les seves pròpies dades per a una cobertura i uns paràmetres comparatius més detallats.

Més informació: https://composite-indicators.jrc.ec.europa.eu/cultural-creative-cities-monitor/cultural-creative-cities

Festival TNT – Terrassa Noves Tendències

Festival de Jazz

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *