Els dies 24 i 25 de setembre de 2019, els caps d’estat i de govern es van reunir a la seu de les Nacions Unides a Nova York per fer un seguiment i revisió exhaustiva dels avenços en l’aplicació de l’Agenda de Desenvolupament Sostenible 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). L’esdeveniment va ser la primera cimera de les Nacions Unides sobre els ODS des de l’adopció de l’Agenda 2030 el setembre de 2015.

La cimera dels ODS va donar com a resultat l’adopció de la Declaració Política “preparant-se per a una dècada d’acció per a un desenvolupament sostenible”. Els líders mundials van demanar una dècada d’acció per assolir els ODS fins al 2030 i van anunciar les accions que s’estan duent a terme per avançar en l’agenda. S’han anunciat més de 100 accions d’acceleració.

Més informació: https://sustainabledevelopment.un.org/sdgsummit#home


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *