L’índex de competitivitat regional, actualitzat cada tres anys, permet que les regions supervisin i valorin la seva evolució en el temps i en comparació amb altres regions. Mitjançant la seva eina web interactiva, tant els responsables polítics com la ciutadania poden veure a quin nivell se situa la seva regió en termes d’innovació, governança, transport, infraestructura digital, sanitat o capital humà. En ajudar a les regions a detectar els seus punts forts i febles i a orientar les inversions públiques, l’índex pot suposar un instrument poderós amb vista a la preparació dels nous programes.

Més informació: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/information/maps/regional_competitiveness/

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *