Els dies 7 i 8 d’octubre, el cap del Servei de Relacions Europees i Internacionals de l’Ajuntament de Terrassa va participar a algunes de les sessions de La Setmana Europea de les Regions i les Ciutats, un esdeveniment anual clau per les autoritats regionals i locals, que organitza la Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea (DG REGIO) i el Comitè Europeu de les Regions (CdR). Aquest esdeveniment s’ha convertit en una plataforma de comunicació i espai de trobada indispensable per als actors interessats en política urbana i regional perquè agrupa regions i ciutats d’arreu d’Europa a Brussel•les i els permet aprendre polítiques i intercanviar bones pràctiques per a la implementació dels Fons Estructurals i d’Inversió Europeus.

 

 


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *