Reunió de la xarxe ACTE a Guimaraes (Portugal)

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, va participar en qualitat de president, en la reunió del Comitè Executiu de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees (ACTE), el passat 18 de gener.

Com a cloenda de la reunió, va tenir lloc una representació de l’espectacle “Trama”, de l’Esbart Egarenc, un homenatge al passat industrial tèxtil de Terrassa a través de la dansa.

ACTE és una xarxa de ciutats i territoris de tradició tèxtil fundada el 1991 amb l’objectiu de representar els interessos de les col·lectivitats europees amb presència dels sectors tèxtil, confecció, pell, calçat i complements de moda, davant les institucions comunitàries i estatals.textil_ACTE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *