L’any passat Terrassa va presentar candidatura a la convocatòria de la Capital Europea de la Innovació – iCapital, llançada per la Comissió Europea, en la qual hi podien optar ciutats de més de 100.000 habitants de qualsevol estat membre de la UE i dels països associats al Programa Marc d’Investigació de la UE, que estiguessin duent a terme iniciatives en l’àmbit de la innovació almenys des de l’1 de gener de 2010.

La candidatura de Terrassa no ha estat seleccionada per estar entre els finalistes, però ha estat convidada per la Direcció General de Recerca i Innovació per difondre bones pràctiques i construir comunitats de ciutats que condueixin la innovació a Europa.
Entre els principals actius de Terrassa en l’àmbit de la innovació, destaquen el Parc Científic i Tecnològic Orbital 40, els projectes Innointegra i Terrassa Energia Intel•ligent, així com el portal de Transparència i l’Open Data, i iniciatives que busquen implicar la ciutadania en la governança de la ciutat, com l’Àgora Terrassa.

Orbital

 

 

 

 

 

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *