El Parlament de Catalunya va acollir el dilluns 27 de gener la XXIII Jornada del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), amb el títol ‘Futur polític de la Unió Europea: eleccions al Parlament Europeu 2014’.

L’acte va ser inaugurat per la presidenta del Parlament de Catalunya, Sra. Núria de Gispert i el president del Consell Català del Moviment Europeu, Sr. Joan Colom.

A més del president del Moviment Europeu Internacional, Sr. Jo Leinen, que va pronunciar la conferència ‘Eleccions europees 2014: perspectives per a una Europa millor’ i del debat posterior, moderat pel director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Sr. Ferran Tarradellas, la jornada va incloure una conferència del Sr. Fernando Guirado, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, i una taula rodona sobre la història de les eleccions al Parlament Europeu en què van participar els exeurodiputats Carles Gasòliba i Anna Terron.

27012014Gispert_Colom_mitja

 

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *