La Direcció de Relacions Internacionals amb el suport de l’equip tècnic de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona va organitzar el 29 de gener a Barcelona el seminari de formació ‘Els ajuts europeus 2014-2020 per a projectes culturals’. En aquesta sessió es va donar a conèixer el pressupost de la UE 2014-2020 i els seus principals instruments financers, especialment els que poden tenir incidència en les polítiques culturals, així com les vies d’accés dels governs locals.

Es van presentar les principals novetats de la proposta de programa Europa Creativa, així com les propostes d’altres instruments financers, com poden ser els Fons estructurals o altres programes europeus. De la mateixa manera, es va oferir una aproximació als projectes europeus amb informació pràctica sobre eines de suport a la seva concepció i preparació.

Creative Europe

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *