El dia 28 de gener va tenir lloc una reunió de la Comissió Tècnica del Sistema Urbà de Terrassa de la xarxa EUROCITIES a Terrassa.
 
Terrassa i el seu sistema urbà, integrat pels municipis de Castellbisbal, Matadepera, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls i amb una població de més de 410.000 habitants, és membre en ple dret de la xarxa EUROCITIES des de gener de 2009.

Es van comentar els programes de treball dels diversos fòrums i grups de treball, que estableixen les línies estratègiques i objectius a assolir per aquest any, amb la nova composició de presidents i vicepresidents que van ser elegits a l’Assemblea General de Ghent, el passat mes de novembre.
Es va destacar la reunió del Fòrum de Desenvolupament Econòmic, que tindrà lloc a Utrecht del 26 al 28 de febrer, i que comptarà amb l’assistència d’una representació del Sistema Urbà de Terrassa. Tanmateix, també es va donar informació d’un seminari organitzat per la Comissió Europea sobre les agendes urbanes de les ciutats europees, i de la propera reunió del Grup de Treball d’Àrees Metropolitanes que tindrà lloc a Terrassa els dies 3 i 4 d’abril.

 

2010_EC_logo_rgb_large


About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *