Dissabte 8 de febrer a les 20:30h al Canal 24horas i Diumenge 9 de febrer a les 19:30 al Canal 24horas

 Lluís Falgàs parla amb l’economista Xavier Ferrer i amb la periodista Carme Colomina

El programa parlamentari “Aquí Parlem” se centra en les jornades del Consell Català del Moviment Europeu sobre les eleccions Europees.

La setmana passada el Parlament de Catalunya va acollir unes jornades del Consell Català del Moviment Europeu amb el títol ‘Futur polític de la Unió Europea: eleccions al Parlament Europeu 2014’. El programa d’aquesta setmana analitza aquestes jornades sobre el futur europeu i les eleccions a l’Eurocambra, que van arrencar amb una conferència del president del Moviment Europeu internacional, Jo Leinen.

Lluís Falgàs analitza que li depararà a Europa després de les eleccions al Parlament Europeu amb l’economista, politòleg i president d’ADICEC (Associació de Diplomats de Cursos de la Unió Europea a Catalunya) Xavier Ferrer i amb la periodista i cap de la secció internacional del diari Ara Carme Colomina.

“Aquí Parlem”, dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l’actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges.  www.rtve.es/aquiparlem

aqui parlem

 

Posted in General
Share this post, let the world know

About internacional

Servei de Relacions Europees i Internacionals de l'Ajuntament de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *