El 13 de febrer el cap del servei de Relacions Internacionals i Universitats de l’Ajuntament de Terrassa, Joan Chicón, va pronunciar una conferència sobre la Unió Europea a l’ETSEIAT, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrials i Aeronàutica de Terrassa, dins del cicle de conferències que organitza l’Aula Gran.

L’acte va tenir una assistència d’un centenar de persones, que van poder conèixer més detalls de l’estat de la UE en relació al món i es van poder fer una composició dels diversos conflictes i l’estat de la geopolítica que d’una manera o altra afecten la UE i els seus Estats Membres. Es van poder debatre també altres conceptes que afecten el dia a dia de la construcció europea com la sensació de llunyania de les institucions envers la ciutadania. Per concloure, es va fer palès la necessitat d’avançar cap al futur units i recuperar el sentit de la UE sense oblidar valors com la democràcia, la justícia, la pau o la cohesió social.

DSC_0006_opt

L’Aula de formació permanent de la gent gran, va ser fundada en l’ any 1991, amb l’ objectiu de promocionar i difondre la cultura de l’ àmbit universitari entre la gent gran mitjançant conferències i altres activitats culturals complementaries.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *